Over ons

 
 
 
Wij zijn,
 
Erik, Jolanda, Susan en Leonie Elbert.
 
Zo is ons verhaal begonnen……..
 
Naar aanleiding van het Rustpunt dat wij enkele jaren geleden zijn begonnen is ook de vraag en het idee ontstaan om een bed en breakfast te beginnen. De omgeving is alle seizoenen prachtig  en wij vonden het jammer om dit niet met meer mensen te kunnen gaan delen. Fietsers en wandelaars vinden de weg naar ons rustpunt inmiddels goed en de bed en breakfast is hier een mooie aanvulling op.
Deze is door ons zelf ge- en verbouwd en ingericht tot wat het nu is, het is fijn om de gasten ook hierin mee te laten genieten.
De naam van onze bed en breakfast en de namen van de kamers zijn afgeleid van de omgeving, zoals het hier word genoemd. Ook komen de paarse accenten terug in de website en de kamers en dat is ook afgeleid van de heide, en zo zijn er nog meerdere bijzonderheden waar wij over hebben nagedacht maar dat mag u zelf ontdekken!
De inrichting is landelijk te noemen net als de omgeving.
De passie, de uiteenlopende verhalen van de gasten en ervaringen doen ons beseffen dat wij in een mooi stukje Nederland wonen. Wij kunnen daar dan ook intens van genieten en dat met de gasten te delen maakt het runnen van de B&B bijzonder, dat is ook ons motto: Als u geniet, genieten wij ook.
 
De omgeving heeft hier zoveel te bieden en is zo afwisselend dat je meerdere dagen nodig bent om dat te ontdekken. De vvv’s van Nijverdal en Wierden bieden een rijk aanbod aan route’s en bezienswaardigheden, zie hiervoor ook onze site met activiteiten en de welkom map op de kamer.
 
1 September 2016 en 2018  zijn wij door u als gast gekozen tot de beste bed en breakfast van Nederland. Deze werd gehouden door ” Eropuit in Eigen Land”.
Wat en prachtige prijs en een stukje erkenning in waar wij als familie trots op zijn. Toch willen wij ook proberen op dezelfde voet door te gaan en het voor iedereen leuk, gezellig, bijzonder “GEWOON ” te laten zijn. Het is niet exclusief maar wel op eigenwijze leuk gemaakt maar dat u kunt als gast alleen maar zelf ervaren en ook weer van genieten.
 
Samen met onze twee dochters verzorgen wij de gasten in de bed en breakfast en dit doen wij echt als familie met elkaar.

Mogen wij U ook in onze Bed en Breakfast het Wierdense veld verwelkomen?

Boek nu een heerlijk weekend en geniet van 2023!